Finalitzen les obres de millora del camí escolar de l'escola La Sèquia

L'actuació ha consistit en la construcció d’una rampa de vianants que connecta el carrer Enric Granados i carrer de la Pau amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

imagen

Les Seccions d’Obra Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha finalitzat les obres al camí escolar de l’escola La Sèquia, obres iniciades el 30 de març passat i que suposen una millora de la connectivitat i la seguretat dels vianants en aquest recorregut fins al centre escolar.

L’actuació conjunta ha consistit en la construcció d’una rampa de vianants que connecta el carrer Enric Granados i el carrer de La Pau amb el Camí Vell de Santpedor, millorant l’accessibilitat a l’escola per aquest itinerari per tal de salvar el desnivell entre els dos vials.

Els treballs han inclòs la pavimentació i ordenació de la mobilitat del Camí Vell de Santpedor, tram entre el carrer Zamenhoff - Camí del Colomer i l’escola La Sèquia -; la instal•lació de senyalització vertical i horitzontal per a ordenar el trànsit de vehicles i vianants; l’habilitació d’un itinerari protegit per a vianants amb reductors de velocitat model “esquena d’ase” per a pacificar el trànsit; l’ordenació de l’estacionament enfront a l’escola; així com l’ampliació i urbanització d’un tram de vorera al carrer Zamenhoff que millora la connectivitat amb el Camí Vell de Santpedor.

Pacificació del trànsit al carrer Indústria

L’actuació ha inclòs la modificació de l’ordenació del trànsit al carrer Indústria, tram entre carrer Sant Antoni Ma. Claret i l’avinguda Bases de Manresa (tram del túnel), amb l’objectiu de pacificar el trànsit en aquest vial i donar més seguretat als vianants en la seva cruïlla amb avinguda Bas es de Manresa i Camí del Colomer.

Actualment aquest vial disposa de dos carrils de circulació en tot el tram, i s’ha modificat establint un carril de circulació i un carril d’incorporació per als busos que surten de l’estació d’autobusos, de manera que s’accedirà a l’avinguda Bases de Manresa en un únic carril.

Documents relacionats

  • imagen