L'alcalde visita la nova imatge que recorda a Sant Ignasi pelegrí a La Seu

Valentí Junyent ha volgut veure l’obra del jesuïta Cinto Casanovas, que va rebre la benedicció aquest diumenge, acompanyat pel rector de la parròquia, Antoni Boqueras.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha fet una breu visita aquest migdia la nova imatge de Sant Ignasi que s’ha instal·lat a la basílica de La Seu, acompanyat pel rector de la parròquia, Antoni Boqueras.

La imatge, que és obra del jesuïta Cinto Casanovas i està feta de resina, ha estat situada en una peana que hi ha entre la Capella de Sant Josep i el Portal de Sant Antoni, just a un dels llocs on es creu que Sant Ignasi, aleshores només un pelegrí, anava a resar quan va fer estada a Manresa el 1522.

L’alcalde ha escoltat les explicacions de Mossèn Boqueras sobre la relació de Sant Ignasi amb la Seu i s’ha mostrat impressionat per la qualitat de l’obra i per la força que mostra la imatge, tot i la seva senzillesa.

Precisament, aquest diumenge el rector de la Seu i el superior de La Cova, Lluís Magriñá, van fer la benedicció de la la imatge de Sant Ignasi, acompanyats de feligresos que sortien de missa i un grup de persones de diferents països que fa estava a La Cova.

Documents relacionats

  • imagen