El Conservatori Municipal de Música ofereix aquest dijous l'últim concert del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes del Conservatori

‘L’Assassí del Tango’ és un recital de violí, violoncel i piano a càrrec de Jordi Coll, Anna Costa i Nora Bosch. Començarà a les 8 del vespre i l’entrada és gratuïta

L’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa acull aquest dijous 22 de maig, el vuitè i últim concert del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes que amb el nom Una hora de música al Conservatori, proposava una oferta de música atractiva i variada amb diferents estils i conjunts instrumentals i vocals.

Aquest últim concert es titula L’Assassí del Tango, a càrrec del trio format pel violinista Jordi Coll, la violoncel·lista Anna Costa i la pianista Nora Bosch, tots tres professors del centre.

El cicle de concerts d’aquesta edició es va iniciar el 7 de març i conclou amb l’Assassí del Tango, aquest dijous 22 de maig. El concert es fa a l’Auditori del Conservatori (c/ Ignasi Balcells, 12-14) de forma gratuïta i oberta a tothom i començarà a les 8 del vespre.

Aquesta edició constava de vuit concerts de música clàssica amb l’objectiu de posar en valor la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al Conservatori de Música de Manresa.