Divendres s'estrena al Conservatori de Manresa l'espectacle de música i cinema “Llums, càmera... música!”, de Miquel Coll

El concert anirà a càrrec de la formació bagenca Camerata Bacasis, dirigida per Jordi Coll, que interpretarà les peces mentre es projecten diversos curtmetratges

Aquest divendres, a les 8 del vespre, s'estrena a l'Auditori Mestre Blanch del Conservatori Municipal de Música de Manresa l'espectacle “Llums, càmera... música!”, amb l'orquestra de cambra Camerata Bacasis.

L'espectacle consistirà en la interpretació de les peces composades per Miquel Coll per a diversos curtmetratges mentre es projecten aquests treballs. L'orquestra Camerata Bacasis estarà dirigida per Jordi Coll. L'adaptació de les bandes sonores ha anat a càrrec del mateix autor, Miquel Coll, i de Pere Tió.

En el concert s'interpretaran les composicions realitzades per Miquel Coll per als curtmetratges “La culpa”, de David Victori; “Terrorists Anonymous”, de Rafa García; “Noche rota” i “Calma blanca”, de Diego Betancor; “Una nit”, de Marta Bayarri, i “Papa insecte”, de Jorge Carrasco.

El concert s'inclou en el 5è Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes del Conservatori de Manresa.