Avui comença el període d'inscripció pel Casal Esportiu Municipal

Les inscripcions es podran fer fins el dia 5 de juny a través de la web www.manresa.cat o bé presencialment a l'Ajuntament. El Casal es durà a terme el juny i el juliol, i els nens i joves podran fer BTT, escalada esportiva, tir amb arc, judo, “intercrosse”, handbol, voleibol, gimnàstica artística, canoa, caiac, beisbol, rugbi “touch” i jocs tradicionals

imagen

El període d’inscripció al Casal Esportiu Municipal ha començat avui i clourà el dia 5 de juny. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. Es preveu acollir enguany 440 nens i joves durant els mesos de juny i juliol,  en quatre torns setmanals, de dilluns a divendres. Els torns són del 22 al 26 de juny, del 29 de juny al 3 de juliol, del 6 al 10 de juliol i del 13 al 17 de juliol. 

Els casals acolliran els infants i joves des de les 8.30 hores al Complex del Vell Pavelló del Congost. Al llarg del matí els nens i joves podran fer diverses activitats. Els dilluns, dimecres i divendres aniran a la Zona Esportiva del Congost on podran fer BTT, escalada esportiva, tir amb arc, judo, “intercrosse”, handbol, voleibol i gimnàstica artística. Els dimarts i dijous aniran al Parc de l’Agulla, on podran fer canoa, caiac, beisbol, rugbi “touch” i jugar a jocs tradicionals. 

Dues maneres de fer la inscripció 

Les inscripcions es poden fer de dues maneres, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa o bé de manera presencial. 
A la web de l’Ajuntament de Manresa (www.manresa.cat) s’hauran de seguir els següents passos: 
• Accedir al formulari d’inscripció del Casal Esportiu Municipal 2015 i emplenar les dades. 
• Pagar “on line” amb targeta de crèdit o dèbit. 
• Emplenar i signar l’autorització paterna, que s’haurà rebut al correu electrònic, i retornar-la abans del 5 de juny a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, a la plaça Major, 1, 4a planta. 

Pel que fa a la inscripció presencial, s’haurà de fer a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, en l’horari d’atenció al públic, seguint els següents passos: 
• Facilitar les dades d’inscripció. 
• Pagar mitjançant un document d’autoliquidació. El termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores. 
• Emplenar, signar i retornar l’autorització paterna. 

Les dades que es necessiten per fer efectiva la inscripció són les següents: 
• Torn o torns als quals s’inscriu el nen o jove participant. 
• Dades del pare o la mare, o del tutor o tutora legal del menor (nom i cognoms, DNI, telèfon i adreça electrònica). 
• Nom i cognoms del nen o jove, i la data de naixement. 
• Número de la targeta sanitària. 
• Domicili, població i codi postal. 

Requisits per tenir dret al 65 % de descompte 

El primer torn del Casal Esportiu Municipal, que és de 4 dies, tindrà un preu de 41,60€, mentre que la resta, serà de 52€. Existeix un descompte del 65 % al qual s’hi podran acollir els participants que acreditin, com a mínim, una d’aquestes tres circumstàncies: 

• Ser beneficiari d’una beca de menjador en el curs actual per motius socioeconòmics. 
• Haver rebut ajut per a material escolar durant el present curs. 
• Formar part d’una família empadronada a Manresa situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social. Ingressos anuals inferiors a: 9.080,40 (1 persona); 11.804,52 (2 pers.); 14.528,64 (3 pers.); 17.252,75 (4 pers.); 19.976,88 (5 pers.); 22.701,00 (6 pers.); 25.425,12 (7 o més persones). 
En el cas de complir un o més d’aquests requisits caldrà comunicar-ho en el moment de fer la inscripció i presentar el document que ho acredita a la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, abans del dia 5 de juny 

Roba i calçat adequat

Els nens i joves que participin en el Casal Municipal Esportiu hauran de dur l’esmorzar de casa, així com roba i calçat adequat per realitzar les activitats. Es recomana que portin sabatilles d’esport, pantalons curts, samarreta i gorra, crema de protecció solar, i cantimplora d’aigua.

A més a més, per a les activitats que es faran al Parc de l’Agulla, caldrà que portin sabatilles d’esport velles i banyador, tovallola i una muda de recanvi.

Documents relacionats

  • imagen