L'estelada torna a presidir la façana de l'Ajuntament de Manresa un cop passades les eleccions

El govern municipal va prendre la decisió de treure-la temporalment poc abans de la mitjanit  de divendres per evitar la imatge dels Mossos d’Esquadra retirant la bandera.

imagen

L’estelada torna a presidir la façana de l’Ajuntament de Manresa en compliment de l’acord de Ple del 19 de juliol de 2012 i un cop han passat la jornada de reflexió i el dia de la votació de les eleccions municipals, com ja va anunciar - divendres passat- el govern municipal.

Davant la decisió de la Junta Electoral de Zona de Manresa d’ordenar als Mossos d'Esquadra que retirin l’estelada que penja de l’edifici consistorial,  l’equip de govern va prendre la decisió de treure-la poc abans de la mitjanit  perquè considerava que hi havia “una línia vermella que no s’ha de traspassar i és la de veure com la policia del nostre país treu l’estelada del balcó”.

A més a més, volia garantir “el respecte a la voluntat democràtica dels manresans i manresanes i evitar que aquells que han promogut aquesta ofensiva al voltant de l’estelada puguin arribar a qüestionar els resultats de  la votació de diumenge”.

Documents relacionats

  • imagen