Oberta la inscripció per als tallers d'estiu de l'Escola d'Art de Manresa

Els tallers, que enguany treballaran amb la temàtica del medi aqüàtic, es faran del 22 de juny fins el 3 de juliol i van dirigits a nens i nenes de 7 a 12 anys

imagen

Ja s'ha obert el període de inscripció per als tallers d'estiu que organitza l'Escola d'Art de Manresa per a nens de 7 a 12 anys. Els tallers es faran del 22 de juny fins el 3 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Es dóna la possibilitat de que els nens puguin entrar mitja hora abans i sortir mitja hora després.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la secretaria de l'Escola d'Art de Manresa (c/ Infants, 2), de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, i els dimarts de 16 a 20 h. (Tel. 93 872 63 69). Cal portar les dades bancàries (amb el codi IBAN), una foto mida carnet, i el DNI del pare, mare o tutor.

Es pot demanar informació a l’adreça de correu eart@ajmanresa.cat i al web www.escolaart-manresa.cat .

Els preus, amb el material inclòs, són 44'80 €, del 22 al 25 de juny (el 24 és festiu); i 56 € del 29 de juny al 3 de juliol:

Els tallers d'estiu de l'Escola d'Art pretenen ser un espai lúdic on els nens i nenes puguin jugar, experimentar i crear a través de les arts plàstiques (ceràmica, dibuix, manualitats...) combinat amb activitats de lleure per tal que gaudeixin d'allò més en l'inici de les seves vacances.

Per a fer-ho, enguany ens inspirarem en el tema del medi aquàtic: l'aigua, el mar, els peixos..., que serviran de fil conductor perquè els infants experimentin amb les diverses tècniques artístiques.

Documents relacionats

  • imagen