L'alcalde assisteix al lliurament dels Premis Regió 7

Valentí Junyent ha felicitat els premiats i ha lloat l’encert de guardonar la trajectòria i el talent de la gent jove del territori. 

imagen

L’alcalde en funcions de Manresa, Valentí Junyent, ha lloat aquest vespre, durant la celebració de la gala dels Premis Regió 7, la trajectòria i el valor de la gent jove, un protagonisme que garanteix el  futur del territori. Junyent va assegurar que “hem d’estar orgullosos” i valorar el fet que els Premi Regió 7 “s’han fixat en les joves generacions i han triat gent jove amb una gran trajectòria i amb molta projecció. Aquests guardons fan una aposta de futur, però al mateix temps són una clara evidència del talent i la vàlua de la gent del nostre territori. Tenim un actiu molt important i avui s’ha posat de manifest ”, va afegir.

Junyent va felicitar els guardonats i molt especialment “als alcaldes del Moianès, que s’han imposat de manera aclaparadora en les votacions dels ciutadans per al Premi Estrella.  Un just reconeixement a la feina que han fet així com la seva unió d’esforços per a la consecució d’una causa comuna”.

La novena edició del premis anuals Regió 7 s’ha celebrat a l’Auditori dela Plana de l’Om, que era ple a vessar i amb la presència del conseller deCultura dela Generalitat, Ferran Mascarell.

Durant la seva intervenció, l’alcalde en funcions ha aprofitat la presència de Mascarell per agrair-li públicament les actuacions que ha fet en favor de la nostra ciutat en uns temps especialment complicats. Particularment, “per a la consolidació de la Fira Mediterrània com un esdeveniment plenament manresà, i també pel compromís que ha demostrat per la millora del nostre monument més emblemàtic:  la basílica dela Seu”.

La gala de la 9ena edició dels Premis Regió 7 hatornat a servir per reconèixer el talent demostrat per persones, grups col·lectius, empreses, institucions i entitats de les comarques que aplega el diari.

Premis Regió 7

El premi Ambaixador:  Grup Gossos. El quintet manresà, dels pocs resistents de la fornada de grups de pop i rock que va irrompre en el panorama català durant la segona meitat dels 80 i la primera dels 90.


El premi Empresa: Escoles d'idiomes Kids & Us. L'empresa creada a Manresa té, en règim de franquícia, més de 200 centres oberts a una desena de països d'arreu del món, on estudien més de 65.000 alumnes.

El premi Actius Socials: Fundació Universitària del Bages (FUB). En el 25 aniversari de l'inici real d'activitat coincidint amb la posada en funcionament de l'Escola Universitària d'Infermeria.


El premi Esports: Club Atlètic Manresa. Per haver aconseguit l'èxit més important de la seva història en ascendir a la Divisió d'Honor femenina, amb les millors formacions de tot l'estat.

El premi Comunicació: Miki Esparbé. Actor manresà, fill de l'artista plàstic del mateix nom i un dels rostres més coneguts de l'escena catalana tot i la seva joventut..

El premi Comunicació (Distinció):  Delegació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Amb la seva creació culmina una aspiració de la professió a les nostres comarques i col·labora a donar contingut institucional a la realitat dela Catalunya Central.

El premi Cultura: Konvent.  Instal·lat a l'antic convent de la colònia tèxtil de Cal Rosal, el col·lectiu berguedà s'ha erigit com un pol cultural alternatiu i trencador.

Premi Estrella: Batlles del Moianès

Premi Estrellat: Institut Català de la Salut.

 

Documents relacionats

  • imagen