El Conservatori de Manresa obre les portes aquest dissabte

De les 5 a les 8 de la tarda el públic assistent podrà visitar les instal·lacions i gaudir de concerts i actuacions musicals diverses. Les músiques del Correfoc de Manresa, jazz, combo, grups de cambra, els cors infantils i juvenils, etc. ompliran els diferents espais del centre.

imagen

Aquest dissabte, 30 de maig de les 17 a les 20 h, el Conservatori Municipal de Música celebra una jornada de portes obertes. Els visitants podran gaudir d’una oferta molt complerta d’actuacions musicals de tot tipus a la vegada que passegen per les instal·lacions i veuen l’auditori, les aules i els instruments.

Els diferents espais del centre acolliran propostes i actuacions musicals paral·leles per tal que els assistents puguin escollir aquella activitat que més els interessi. Serà com un tast gastronòmic en el qual els espectadors podran degustar recitals d’un munt de grups instrumentals i vocals: la banda simfònica i infantil; els grups de percussions, trompetes i flautes; els cors de cambra, infantil i juvenil; duets de cantants; pianistes; combo, etc.

També s’ha organitzat una classe oberta de sensibilització a l’auditori adreçada als infants de 5, 6 i 7 anys i als seus pares per mostrar com funciona el sistema educatiu del Conservatori, com s’ensenya i s’aprèn la música i a tocar instruments.

Al mateix temps les Músiques del Correfoc de Manresa i el bestiari acamparan al vestíbul del centre. Les melodies de l’acte central de la Festa Major de la ciutat seran interpretades per grups de cambra, de flautes, de trompetes, combo, i els cors infantil i juvenil.

Pianistes, cantants, bandes de jazz i grups de cambra actuaran al 1r, 2n i 3r pis.

Per acabar la jornada hi haurà un gran concert de cloenda a l’aire lliure amb la banda simfònica i la banda infantil del Conservatori de Manresa.

Programa d’actes

De 17.00 a 18.45 h a l’Auditori

Classe oberta de sensibilització adreçada a infants de 5, 6 i 7 anys i als seus pares.

De 17.00 a 19.15 h al Vestíbul

Interpretació de les Músiques del Correfoc de Manresa

De 17.00 a 19.15 h al 1r, 2n, i 3r pis

Actuacions de pianistes, cantants, jazz, grups de cambra

A les 19.15 h a l’Aire lliure

Gran Concert de cloenda

Documents relacionats

  • imagen