L'Ajuntament de Manresa i el Gremi de Constructors signen un acord per millorar la seguretat i la qualitat de les obres que es fan a la ciutat

L'Ajuntament exigirà als contractistes d'obres un document on constati que acompleixen tots els requeriments legals per millorar les bones pràctiques del sector

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarca van signar la semana passada un acord de col·laboració amb l’objectiu d’assegurar als ciutadans que vulguin realitzar una obra que contracten una empresa amb totes les garanties exigibles i que compleix els requisits legals, tant a nivell tècnic, com laboral, fiscal i civil.

L’acord recull que l’Ajuntament exigirà un document, anomenat requeriment del contractista, a qualsevol empresa o particular que sol·liciti una llicència o lliuri una comunicació d’obres. En aquest document l’empresa contractista s’identifica i dóna a conèixer dades com el CIF, la pòlissa de responsabilitat civil, les assegurances contractades, etc. Els contractistes també podran adjuntar el requeriment que lliura el Gremi de Constructor d’Obres.

Amb aquesta exigència es facilitarà que l’Ajuntament de Manresa disposi de totes les dades dels responsables de l’obra. El Gremi de Constructors, per la seva banda, vetllarà per la millora les bones pràctiques del sector, assegurant que es compleixin totes les condicions de seguretat i les que es preveuen legalment.

Documents relacionats

  • imagen