Narració de contes a la Font de la Girada aquest diumenge

La trobada es farà a les 12 h i els relats aniran a càrrec de Joan Cirera. Prèviament a les 11.30 h es repartirà un esmorzar de pa amb oli i vi i sucre per a tothom.

imagen

Aquest diumenge, 31 de maig, tindrà lloc la segona trobada del Cicle de narració de contes a les fonts de l’Anella Verda. El lloc serà la Font de la Girada i el narrador serà en Joan Cirera. Abans del relat, cap allà les 11.30 h, es repartirà un esmorzar de pa amb oli i vi i sucre per a tothom.

Per anar a la Font de la Girada se sortirà a les 10.30 h des del pàrquing del Nou Congost i s’agafarà el cotxe per arribar a les 11 h a l’aparcament de sota la C-25. Des d’allà a la Font de la Girada hi ha uns dos quilòmetres que es faran caminant.

El cicle de narració de contes a les fonts de l’Anella Verda organitza una trobada a cada estació de l’any. Així, les properes activitats es faran a la tardor (4 d’octubre) a la Font de sant Pau amb la Sara Fuente, i l’última del 2015 serà a l’hivern ( 20 de desembre) amb Ada Cosidó que relatarà les seves històries a la Font de Neptú. Enguany la primera es va fer a la primavera, a la Font de l’Arrel i va anar a càrrec de Sandra Rossi.

Documents relacionats

  • imagen