L'Obra Social de la Caixa renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

L’alcalde en funcions de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent;  els representants de l’entitat financera; i el president de l’Esport7,  l’entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han signat avui un acord de col·laboració.

imagen

El club Esport7 Judo i l’Obra Social de la Caixa han signat avui un acord pel qual aquesta entitat financera torna a fer una aportació econòmica per col·laborar en l’organització de la 45ena edició de la Nit de l’Esportista de Manresa, que se celebrarà el 12 de juny.

L’acte de signatura de l’acord s’ha aquest migdia a l'oficina de la Caixa del Passeig Pere III, al qual hi ha assistit l’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent; la Directora de l’oficina, Mònica González; i el president de l’Esport7 Judo, Maurici Casasayas.

L’Obra Social de la Caixa manté així la línea de col·laboració dels últims anys amb la celebració de la Nit de l’Esportista, especialment en el reconeixement dels esportistes amb discapacitat com són els nominats en les categories Paralímpics i Special Olímpics.

El club Esport7, juntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, i la col·laboració de diferents mitjans de comunicació local - Regió 7 i Grup Taelus (Radio Manresa i Canal Taronja) - és l’entitat encarregada d’organitzar l’edició d’enguany de la Nit de l’Esportista de Manresa que se celebrarà el divendres 12 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Kursaal de Manresa.

El preu de les entrades per al públic és de 13€ -que inclou assistència a la gala i el sopar -i es poden adquirir a les taquilles del teatre de dimarts a diumenge de 18.00 a21.00 hores i els dissabtes d'11.00 a 13.00 hores, o bé al 93 8723636, i també per Internet al Kursaal.

Dilluns passat va finalitzar el període de presentació de candidatures

Dilluns passat, 25 de maig, va finalitzar  el període de presentació de candidatures als guardons i que contemplen les següents categories:

1.   Premi J. M. Pintó (a la persona amb una dedicació especial a l'esport)
2.   Premi al millor patrocini a l'esport
3.   Premi AE  La Salle (a la millor entitat)
4.   Premi al millor directiu
5.   Premi al millor jutge-àrbitre
6.   Premi J.M. Montfort (al millor preparador)
7.   Millor equip de categoria absoluta
8.   Millor esportista Paralímpic
9.   Millor esportista Special Olympic
10. Millor esportista Veterà
11. Millor esportista Jove
12. Millor esportista Absolut

També es lliurarà :

-El premi Campions a tots els equips de Categoria Infantil i/o superiors que hagin quedat campions dels seus grups de competició.

·Premi Bages, Manel Estiarte, a la trajectòria d’un esportista de la comarca del Bages.

·Premi a l’Esport Escolar, Andreu Vivó i Tomàs, per la participació en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (en qualsevol de les seves vessants: directiva, tècnica, com a entitat ... )

·Premi Josep Vila i Valldaura, especial del jurat

 

Documents relacionats

  • imagen