Tall de trànsit de la C-55 a la Ronda de Manresa, aquesta matinada

De les 12 de la nit a les 4 de la matinada s’hi faran treballs de substitució dels pòrtics de senyalització d’orientació de vehicles

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que, dins dels treballs de les obres d’eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa, i que amb motiu dels treballs de substitució dels pòrtics de senyalització d’orientació de vehicles, la nit d'avui dilluns 1 a dimarts 2 de juny de les 0h a les 4h, es tallarà al trànsit de vehicles la carretera C-55 en tots dos sentits de circulació entre l’enllaç de Viladordis i l’enllaç del Guix. S’ha instal·lat senyalització de desviament de trànsit per l’interior del nucli urbà per tal de donar continuïtat al trànsit de vehicles que circuli per la carretera.

Properament s’informarà de l’inici dels treballs d’instal·lació de la mitjana de separació dels sentits de circulació, en tot el tram d’obra. De tal manera que es modificaran els carrils de circulació existents.

Es recomana durant aquesta fase de les obres evitar el tram dela C-55 entre el nus del Guix i l’accés als Trullols direcció Barcelona, per tal d’evitar les retencions de trànsit previstes.