El Selves i Carner estrena l'exposició "Pinzellades al capvespre" d'Àngel Portela

Pinzellades al capvespre és una mostra amateur que es podrà veure a partir de demà i fins el dilluns 29 de juny totes les tardes de dilluns a divendres de 16 a 21 h. 

imagen

El Centre Cívic Selves i Carner acollirà una nova proposta expositiva amateur titulada Pinzellades al capvespre de l’artista barceloní Àngel Portela. La mostra es podrà visitar des de demà, dimarts 2 de juny, fins el dilluns 29 del mateix mes.

La mostra és un recull d’obres realitzades entre 2012 i 2015, amb molta intensitat de color, de temàtica diversa (des d’elements naturals, a rostres africans, paisatges, figures d’animals) i  realitzades amb llapis aquarel.lable i sobre cartolina.

Angel Portela, l’autor

Angel Portela, nascut a Barcelona i amb família al Bages, ha dibuixat des de petit. Va assistir a sessions amb model al Reial Cercle Artístic de Barcelona i al Cercle Artístic de Sant Lluc. Des de 2011-2012 dibuixa de forma més continuada i plasma en els seves imatges pictòriques  la seva curiositat natural, allò que desperta el seu interès i les ganes d’expressar-se. Són en aquests darrers anys, de més gran, que ha perfeccionat amb molta disciplina i constància tant la tècnica com la intensitat dels colors.

Es pot visitar l’exposició totes les tardes de dilluns a divendres de16 a21 h al Centre Cívic Selves i Carner (C/Bernat Oller, 14-16 de Manresa; Telf. 938727477).

Documents relacionats

  • imagen