El CNL Montserrat i Diesa restauració organitzen la IV edició del concurs de llengua i cultura "Benvinguda a l'estiu"

Des d’avui i fins al 30 de juny es pot participar en una iniciativa lúdica i divertida amb la finalitat de difondre la llengua i la cultura catalana

imagen

El  CNL Montserrat i Diesa restauració organitzen la IV edició del concurs de llengua i cultura “Benvinguda a l’estiu”, una iniciativa que la finalitat de difondre llengua i cultura catalanes. Aquesta activitat, en la qual es pot participar des d’avui fins al 30 de juny, pretén ser lúdica i divertida d'acord amb aquests mesos de calor. En aquesta ocasió, l'activitat és un passatemps que consisteix a ordenar les lletres barrejades de deu paraules relacionades amb l’estiu i la cultura popular i escriure-les correctament.

Les butlletes per participar en el concurs es poden recollir en els establiments de Diesa i també es poden descarregar des del web del CNL Montserrat, http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/, del web de Menjar i beure a Manresa, http://menjaribeure.net/concursos.html, o del Facebook del SLC de Manresa o de Menjaribeure Manresa.

Un cop emplenades, s'han de portar al restaurant Passeig de Manresa, pg. de Pere III, 36, o enviar-les per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net fins al 30 de juny. Se sortejaran tres menús per a dues persones entre les butlletes encertades, i el dia 9 de juliol, a la una del migdia, es durà a terme el lliurament dels premis al restaurant Passeig.

Documents relacionats

  • imagen