S'obre el termini per inscriure's a les activitats d'estiu del programa Manresa Jove

Fins el dia 23 de juny els interessat poden apuntar-se a les propostes del programa d’activitats d’estiu per a joves que inclouen tallers variats, classes de Zumba i Hip-Hop, els campus i torneig de vòlei platja, etc. i que es portaran a terme del 20 de juny al 10 de juliol.

imagen

Aprendre Hip-Hop, fer teatre i esports d’aventura, entre d’altres, són propostes de lleure que proposa el programa Manresa Jove amb l’arribada de les vacances d’estiu, un bon moment per practicar activitats a l’aire lliure. El termini per inscriure’s comença avui dilluns, 1 de juny, i acaba el 23  d'aquest mes.

Una de les novetats d’enguany és el I Concurs d’Instagram Manresa Jove. Els interessats han de presentar les fotografies del seu estiu, del 20 de juny al 14 de setembre, etiquetant la imatge #estiumanresajove. Les bases del concurs es poden consultar a la web www.manresajove.cat

El vòlei platja, l’esport rei de l’estiu

Un dels plats forts de les jornades de l’Estiu per a Joves és el Campus de vòlei platja per alumnes a partir de 12 anys que s’organitzarà a la Plaça Major del 30 de juny al 3 de juliol. L’objectiu és aprendre la tècnica d’aquest esport practicant el sac, la planxa i el joc en equip. Igualment i en el mateix espai, tindrà lloc el IX Torneig de Vòlei Platja la setmana del 30 de juny al 4 de juliol. La competició es divideix en dues categories, els vermells (equips que no juguen a vòlei habitualment) i els blaus (que si que hi juguen sovint). Els participants, en aquest cas han de ser majors de 15 anys i formar equips mixtos de 4 persones. Per prendre part en ambdues activitats cal fer inscripció prèvia.

El tret de sortida de les activitats per a joves és el dissabte 20 de juny en què es donarà la benvinguda a l’estiu amb una festa a l’estil hindú i una exhibició de Bollywood a la Carpa del Riu.

Manrusiònica, fusió de so i tecnologia

Els amants de la música electrònica tenen una cita ineludible el dissabte 27 de juny amb la cinquena edició del Manrusiònica, el Festival de Música Electrònica de la Catalunya Central, que inclou un Vermut matinal al Parc de la Seu i sessions vespertines de música mapping. La fusió de so i de disseny visual convertiran la plaça de la Reforma en un escenari espectacular amb projeccions de llums i música en directe interpretada per diferents discjòqueis.

L’endemà, diumenge 28 a la tarda, tindrà lloc un assassinat. Els homes llops han matat el rei Pere III al carrer del Balç i els participants en aquest joc de rol medieval hauran de resoldre el misteri.

Els adeptes al fitness podran gaudir de dues classes magistrals, una de Zumba i una de Hip-Hop. La Master Class de Zumba tindrà lloc el dimarts 30 de juny a l’Oficina Jove del Bages i la de Hip-Hop es farà el dimarts 7 de juliol al Casal de Joves la Kampana. L’horari d’ambdues sessions serà de 9.30 a 12.30 h i van adreçades a adolescents a partir de 14 anys. Cal inscripció prèvia.

Així mateix, els aspirants a actors o actrius podran convertir-se en els personatges de "Bing Bang theory" en un taller de teatre a la Sala dels Carlins del 29 de juny al 3 de juliol de 10.30 a 13.30 h.

L’activitat continua al juliol

La diversió i l’entreteniment continuen durant el mes de juliol que comença el dimecres 1 amb un taller de customització i videofòrum a l’Oficina Jove del Bages, i finalitzaran amb la celebració del Torneig manresà de ping-pong el dia 9 a la plaça Gispert. La competició es fa per categories (individual i per parelles) i es lliurarà un premi sorpresa.

El divendres 3, els joves més intrèpids podran fer el cim del Collbaix en una caminada nocturna. L’horari de sortida serà a les 19.00 h des del pavelló Vell del Congost. L’endemà dissabte la Festa de la setmana Jove, amenitzada pel Dj. Sanfreedonian, i una botifarrada popular faran estada a la plaça Major de la ciutat.

Esports d’aventura

La setmana dedicada als esports d’aventura que tanca el programa d’activitats permetrà als joves a partir de 14 d’anys practicar escalada, caiac, BTT, córrer en una cursa d’orientació, etc.  Es farà del 6 al 10 de juliol i l’horari serà de 9.30 a 12.30 h  al Casal de Joves la Kampana ,  i cal inscripció prèvia.

El programa d’activitats d’estiu per a joves està organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats que el fan possible. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat i www.ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen