Caminada familiar guiada per la riera de Rajadell, aquest diumenge

La sortida s’emmarca dins del projecte Xup Riera Viva i permetrà conèixer els arbres i les plantes del voral de  la riera. És una activat oberta a tothom i gratuïta

 

imagen

Aquest diumenge, 7 de juny, s’ha organitzat una caminada familiar guiada per la riera de Rajadell. Els participants seguiran el voral de la riera i coneixeran la flora que habita a la zona. És una activat gratuïta i oberta a tothom.

Aquesta sortida s’emmarca en el projecte Xup Riera Viva, que és un programa de tallers d’educació, reconeixement i accions col·lectives i veïnals per a promoure l’ús sostenible i la conservació de la riera de Rajadell pel seu pas pel barri del Xup.

L’hora i el punt de trobada per iniciar l’itinerari serà a les 10 del matí a l’Associació de veïns del Xup-Zona comercials al costat de la C-37.

L’organització és de Meandre i Fundació Aigües de Manresa Parc de la Sèquia i s’emmarca dins d’una de les accions del Pla de Desenvolupament Comunitari del Xup que està impulsat per l’Ajuntament de Manresa. També hi col·labora l’Associació de veïns del barri del Xup.

Per a més informació: aavvxup@gmail.com, pdcxupmanresa.@larada.coop, www.xuprieraviva.cat, i els telèfons: 938754705/ 672491223

Documents relacionats

  • imagen