Dimarts s'inaugura al Selves i Carner una exposició fotogràfica sobre cultura popular i viatges

Sota el títol "Cultura popular de Manresa i el Bages", de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia”, la mostra presenta un total de 42 obres d’ambdós autors que exposen per iniciativa pròpia. La exposició es podrà visitar fins el dia 30 de juny.

imagen

Aquest dimarts, 3 de juny a les 20.00h, s’inaugura al Centre Cívic Selves i Carner una exposició de fotografies sobre dues temàtiques tan diferents com són la cultura popular i els viatges. La mostra, que es podrà veure fins el dia 30 de juny, recull 42 obres dels arxius personals dels autors Jordi Preñanosa i Sussi Garcia. 

L’Exposició fotogràfica "Cultura popular de Manresa i el Bages”, de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia”, de caràcter intergeneracional, es va començar a preparar des de finals de l’any passat. 

L’obra de Preñanosa consisteix en un recull de 21 imatges dels anys 2013 i 2014, sobre cultura popular al Bages (carnestoltes infantil de Manresa, la Transèquia, els Armats, sardanes, Festa Major, Fira de l’Aixada etc.) i de d’altres localitats de la comarca (Fira Monacàlia de Navarcles, el Ball de Gitanes de St. Vicenç de Castellet, l'Aplec del Grau de Fonollosa, etc.)

Per la seva banda Sussi Garcia exposarà 21 fotografies dels seus darrers viatges, durant els anys 2012 i 2013, a Dubai, Islàndia i la zona Oest dels EEUU i que possibiliten la comparació entre els diferents territoris.

L’exposició, que està coorganitzada per l’Ajuntament de Manresa, AAVV Saldes Pl. Catalunya i centre Cívic Selves i Carner, es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 h al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16).

Els Autors

Jordi Preñanosa Serra (Manresa) és fotògraf afeccionat des de fa alguns anys. Ha realitzat cursos de fotografia i de photoshop i retoc d'imatges. Del 2010 al 2013 ha col·laborat al Diari Digital del Bages i Manresa Info. Actualment treballa a TLB. La seva exposició, l'estiu del 2013, també al Centre Cívic Selves i Carner, la va dedicar a temes de meteorologia de Manresa i el Bages.

Sussi Garcia Soldevila, (Sant Vicenç de Castellet). Fotògrafa amateur i autodidacta, es dedica bàsicament a la fotografia digital. Actualment està jubilada i col·labora a la Junta del Casal de la Gent Gran i al diari Manresainfo.

Documents relacionats

  • imagen