A partir de dilluns es comença a instal·lar la mitjana de la C-55 al tram de Viladordis

Durant dues setmanes es preveu que hi haurà retencions de trànsit i es recomana itineraris alternatius per als conductors

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitatde Catalunya ha comunicat que, dins dels treballs de les obres d’eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa, el proper dilluns 8 de juny, s’iniciaran els treballs d’instal·lació de la mitjana de separació dels sentits de circulació (barrera de formigó central) i els treballs finals de pavimentació, en el tram entre els enllaços del Polígon de Bufalvent i del nus del Guix. Amb motiu d’aquests treballs s’habilitaran els carrils de circulació de vehicles per la part exterior de la nova plataforma.

 

És previst que aquests treballs durin 2 setmanes.

 

Tot i no preveure tancaments de trànsit, es recomana evitar el tram dela C-55entre el nus del Guix i l’accés als Trullols en direcció Barcelona, atès les retencions de trànsit previstes.

 

També a partir de dilluns, provisionalment,  s’obrirà al trànsit de vehicles el nou ramal d’accés dela Ctra. Viladordisala C-55en direcció Barcelona. Amb motiu d’aquesta obertura del ramal, es senyalitzarà la restricció d’accés al Camí de Cal Teula des dela Ctra. Viladordis, camí utilitzat per accedir ala C-55en direcció a Barcelona.