Dilluns comencen els treballs d'instal·lació de la mitjana a la ronda de Manresa

També es faran els treballs finals de pavimentació entre els enllaços del Polígon de Bufalvent i del nus del Guix. Es previst que l'actuació tingui una durada de dues setmanes i, tot i que s’habilitaran carrils de circulació alternatius, es recomana evitar aquest tram de la C-55 en direcció Barcelona per evitar les retencions previstes.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que, dins dels treballs de les obres d’eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa, el proper dilluns 8 de juny, s’iniciaran els treballs d’instal·lació de la mitjana de separació dels sentits de circulació (barrera de formigó central) i els treballs finals de pavimentació, en el tram entre els enllaços del Polígon de Bufalvent i del nus del Guix. Amb motiu d’aquests treballs s’habilitaran els carrils de circulació de vehicles per la part exterior de la nova plataforma.

Es previst que aquests treballs durin 2 setmanes i , tot i no preveure tancaments de trànsit, es recomana evitar el tram de la C-55 entre el nus del Guix i l’accés als Trullols en direcció Barcelona, atès les retencions de trànsit previstes.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que també que, a partir de dilluns 8 de juny, provisionalment s’obrirà al trànsit de vehicles el nou ramal d’accés de la Ctra. Viladordis a la C-55 en direcció Barcelona. Amb motiu d’aquesta obertura del ramal, es senyalitzarà la restricció d’accés al Camí de Cal Teula des de la Ctra. Viladordis, camí utilitzat per accedir a la C-55 en direcció a Barcelona.