Manresa acull aquest dimecres la presentació del programa “La nova política industrial de Catalunya”

L’acte, que se celebrarà al Palau Firal, s’inscriu en la jornada “La Catalunya industrial” i estarà presidit pel director general d’Empresa i Ocupació, Antoni M. Grau

Manresa acollirà aquest dimecres, dia 10, la presentació de “La nova política industrial de Catalunya (impuls públic amb lideratge privat)”, que s’inscriu en la jornada “La Catalunyaindustrial. Programes d’impuls dels 7 àmbits industrials estratègics”.

L’acte es farà al Palau Firal de Manresa a partir de les 11 el matí, organitzat conjuntament pel Departament d’Empresa i Ocupació dela Generalitatde Catalunya i per l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori (Gest!).

La jornada estarà presidida pel director General d’Indústria del Departament d’Empresa i Ocupació dela Generalitatde Catalunya, Antoni M. Grau, i es comptarà  també amb la presència de Josep Sinca, president de Gest!; i de Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació ala CatalunyaCentral.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la nova estratègia industrial que, per primera vegada, té un enfocament sectorial per tal de millorar la competitivitat de les empreses del territori.

Per a més informació i per a inscripcions cal escriure a la direcció de correu  carmecots@gencat.cat, o bé trucar al telèfon 93 693 02 71.