Gran interès en la xerrada sobre subministrament elèctric a la llar en la Setmana de l'Energia

Els assistents van valorar molt positivament  la conferència a càrrec de Laia Visa, de l’Associació MAP al Servei de les Persones (MAP Assessorament i Serveis SL),  en la qual van tenir l’oportunitat d’aprendre la diferència entre estar dins d’un mercat regulat o en un de lliure, els avantatges i inconvenients d’ambdós i com entendre les factures elèctriques.


imagen

La celebració de la Setmana de l’Energia, que té lloc durant aquest mes de juny arreu de Catalunya, ha començat a Manresa amb una conferència sobre el subministrament elèctric a la llar a càrrec de Laia Visa de l’Associació MAP al Servei de les Persones (MAP Assessorament i Serveis SL) que va tenir lloc ahir al Casal de les Escodines.

 

La xerrada va aplegar una vintena de persones que en van fer una valoració molt positiva, especialment per haver tingut l’oportunitat d’aprendre la diferència entre estar dins d’un mercat regulat o en un de lliure, els avantatges i inconvenients d’ambdós i com desxifrar les factures elèctriques. Els assistents  es van mostrar molt satisfets per haver entès de forma més clara un món tan complex.

 

Just en començar la xerrada, representants de l’empresa municpal Forum (Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa) van fer entrega dels premis als cinc veïns més estalviadors que han participat en el Programa Encerticus (projecte europeu d’eficiència energètica). El guanyador es va endur una rentadora  i els altres quatre una tauleta cadascú. A més, es va regalar un pai pai (ventall) de la Setmana de l'Energia a tots els presents a l’acte.

 

la Setmana de l’Energia 2015 se celebra coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Per aquest motiu es realitzen diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya.

 

A Manresa, concretament, la celebració continua el dijous 18 de juny de les 17 a les 19 h a la plaça Sant Domènec, on el públic assistent podrà degustar una xocolatada preparada en un taller de cuina solar i sostenible en el qual hi podran participar tant adults com infants. També s’han preparat jocs de sobretaula sobre l'eficiència energètica per nens i nenes a partir de 6 anys. Igualment, i en el mateix espai, es podrà veure l’exposició "Tu Tens la paraula".

Documents relacionats

  • imagen