L'alcalde de Manresa assisteix a la cloenda del curs 2014-2015 "Qualitat a l'Ensenyament"

L’acte s’ha celebrat aquest migdia i ha estat presidit per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau

 

imagen

L’alcalde en funcions de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit a l’acte de cloenda del curs 2014-2015 “Qualitat a l’Ensenyament” que s’ha celebrat aquest migdia a l’Institut Lacetània de Manresa i que ha estat presidit per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau.

 

Han acompanyat també a la consellera el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau,  el director general de Formació Professional, Melcior Arcarons, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Josep Ramírez.

 

A més de la consellera Rigau, que ha fet a benvinguda i el tancament de la Jornada de Cloenda, hi ha participat el responsable del Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), José Antonio Andrés, el director de l’Institut Lacetània, Francisco Fernandez, i la directora Institut Bonanova Marian Chavarría. L’acte ha finalitzat amb una actuació musical a càrrec dels alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa que formen el Quartet Boccherini.

 

Els objectius de la trobada han estat, per una banda, posar en comú la tasca realitzada al llarg del curs, valorar els objectius assolits i plantejar-ne de nous, i, per l’altra, compartir coneixements, bones pràctiques i projectes amb els membres de les diferents xarxes del Projecte. El PQiMC, dependent de la Direcció General de Formació Professional, té com a objectiu ajudar als centres educatius a dissenyar, implementar, avaluar i millorar de manera contínua els seus sistemes de gestió.

 

Durant la jornada, també s’ha celebrat que el PQiMC ha arribat al centenar de centres acreditats amb la norma ISO 9001 i s’han lluirat els diplomes commemoratius als primers centres impulsors del projecte.

 

Documents relacionats

  • imagen