Aquest dissabte es farà la primera caminada guiada "Montserrat - Manresa" en l'últim tram del camí ignasià

L’excursió surt del Monestir de Montserrat dissabte 24 de maig a les 9.30h i arriba a Manresa cap a les 18h. La proposta ressegueix la petjada de Sant Ignasi de Loiola alhora que permet descobrir el paisatge i els punts d’interès de la mà d’un guia especialitzat.

L’Oficina de Turisme de Manresa organitza aquest dissabte, 24 de maig, la primera excursió programada pel darrer tram del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa. És un recorregut d’uns 24km i comptarà amb un guia especialitzat de muntanya que explicarà els principals punts d’interès, com el Santuari de Montserrat, Santa Cecília, l’Oller del Mas o el santuari de la Cova al final del recorregut. Alhora es farà referència al paisatge, la flora i la fauna de l’itinerari.

El punt d’inici de la caminada és a la Plaça del Monestir de Montserrat i es preveu que comenci a les 9.30h per arribar cap a les 18h de la tarda. El preu per persona és de 20€, 15€ els jubilats, els nens de 12 a 16 anys i grups de 4 o més persones. El preu inclou el guiatge, material de seguretat, assegurança i un petit piscolabis de productes del Bages. No estan inclosos en el preu el transport fins a Montserrat, el dinar ni la beguda, que cadascú haurà de portar.

L’excursió té un precedent el mes passat, amb la visita guiada que es va fer a un grup concertat procedent del Brasil. El grup va valorar molt positivament tant l’experiència com el guiatge, en les enquestes d’avaluació de la sortida que se’ls va facilitar al final.

Es necessari inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme trucant al 93 878 40 90 o enviant un correu a turisme@ajmanresa.cat