L'Ajuntament de Manresa organitza un taller sobre eficiència energètica a la llar adreçat a famílies usuàries dels Serveis Socials

La iniciativa té com a objectiu donar formació i consells sobre aïllament tèrmic i la utilització més efectiva dels electrodomèstics, la llum o el gas 

El tercer taller sobre eficiència energètica a la llar que organitza l’Ajuntament de Manresa per als usuaris dels Serveis Socials, tindrà lloc el dijous vinent, dia 18, al Casino. En aquests tallers es dóna formació i consells pràctics sobre l’ús dels electrodomèstics i de la cuina, així com sobre aïllament tèrmic, per tal d'augmentar l’eficiència i l’estalvi energètic a la llar. Aquesta és una de les accions proposades per l’Ajuntament a la Taula Municipalsobre Pobresa Energètica.

 

Els tallers es porten a terme emmarcats en un  programa de dotze actuacions que l’Ajuntament de Manresa va presentar a la Taula Municipal sobre pobresa Energètica. Aquest programa té com a objectiu donar cobertura a les necessitats de les famílies que, per manca d’ingressos, no poden fer front a les despeses dels subministraments d’electricitat, aigua i gas.

 

Els tallers sobre eficiència energètica a la llar van començar el passat 4 de juny i es porten a terme de manera quinzenal. Es dirigeixen a 15 usuaris cada vegada i en acabar cada sessió se’ls hi lliura un resum dels consells i les actuacions.

 

Aquests tallers complementen unes auditories energètiques que cada participant pot sol·licitar per al seu domicili. En aquestes auditories s’especifiquen les millores que es poden aplicar per reduir el consum energètic a la llar.