Tractaments contra el pugó a l'arbrat de Manresa, la matinada de dijous

Des de les 10 de la nit d'aquest dimecres i fins a les 6 del matí de la matinada de dijous es ruixaran els arbres de diferents espais de la ciutat


La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la matinada de dijous -de les 10 de la nit d'aquest dimecres i fins a les 06.00 h. de l'endemà- es farà un tractament fitosanitari a l’arbrat a diverses zones de la ciutat pel control d'aphids i psyllids, popularment coneguts com a pugons, que són uns insectes que malmeten els arbres i la vegetació.

 

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L'actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns.

 

Els treballs es faran als següents carrers i zones de la ciutat: Font dels Capellans (populus i cedrus), Lluis Argemi (tilia), Sant Ignasi (cedrus), Sant Blai-bus (cedrus), Balconada (cedrus), carrer Escodines (Robinia), P. Oques-Mercadona i Illa Verda – carrer Pep ventura i ctra. de Santpedor.