La demostració de la cuina solar clou a Manresa les activitats de la Setmana de l'Energia

A la plaça Sant Domènec s’ha repartit xocolata desfeta cuinada amb una cuina solar, i els més petits han jugat a jocs de taula sobre el tema de l’estalvi energètic 


imagen

Una cuina que funciona amb energia solar ha servit aquesta tarda per fer una demostració de cuina sostenible mentre es desfeia en una olla la xocolata ecològica i de comerç just que s’ha repartit a tothom que en volia tastar. L’activitat s’ha fet a la plaça Sant Domènec i cloïa a Manresa la Setmana de l’Energia, que se celebra a Catalunya fins demà, dia 19. La celebració es fa coincidir amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

 

A la plaça Sant Domènec, a més de la xocolatada, s’han fet també jocs de taula sobre eficiència energètica adreçats als més petits.

 

Manresa va acollir el passat dia 10 un altre activitat de la Setmana de l’Energia:  una xerrada sobre la contractació i la facturació de l’energia elèctrica a la llar, i el lliurament dels premis del programa Encertius als veïns més estalviadors  (http://www.manresa.cat/web/noticies/1485).

 

La Setmana de l’Energia és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus.

 

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap ala Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Documents relacionats

  • imagen