L'Ajuntament de Manresa inicia dilluns treballs de pacificació del trànsit al carrer Viladordis

L’actuació es farà al tram entre el carrer Betlem i el nou enllaç de la carretera C-55


La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa iniciarà dilluns, 22 de juny, treballs de pacificació del trànsit al carrer Viladordis, al tram situat entre el carrer Betlem i el nou enllaç de la carretera C-55. L’actuació consisteix en:

 

  • Instal·lació de dos reductors de velocitat model “esquena d’ase” al carrer Viladordis, un previ al pas de vianants a l’altura del carrer Betlem (sentit sortida ciutat) i l’altre previ al carrer Montcau (sentit centre ciutat).

 

  • Habilitació d’un itinerari per a vianants i bicicletes al carrer Viladordis, tram entre carrer Montcau i el nou enllaç de la carretera C-55. Aquest itinerari s’habilitarà suprimint 1 dels 2 carrils de circulació del carrer Viladordis en sentit C-55, per mitjà de senyalització horitzontal, vertical i d’abalisament.

 

Els treballs es realitzaran en horari diürn i nocturn (treballs de senyalització horitzontal). Amb motiu dels treballs d’instal·lació dels reductors de velocitat el trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu amb personal d’obra.