Els empresaris de Bulfavent comencen la celebració del 25è aniversari de l'associació

L'entitat ha dissenyat un logotip commemoratiu i té previst instal·lar un monument a l'accés al polígon



 

imagen

L’associació d’Empresaris de Bufalvent ha començat la celebració del seu 25è aniversari amb una concorreguda assemblea en la que el president, Joan Llansó, va informar els assistents de les activitats dutes a terme durant el 2014 i dels projectes commemoratius que hi ha previstos enguany.

 

Entre d’altres coses, el president va posar en valor la unió de les empreses de Bufalvent, la representativitat que ha aconseguit l’entitat i el treball realitzat durant aquests 25 anys.

 

L’entitat ha dissenyat un logotip commemoratiu, i entre les accions que té previst dur a terme, hi ha la instal·lació d’un monument a la rotonda enjardinada de l’accés al polígon. També està confeccionant un reportatge documental que recollirà informació del polígon i de l’associació des dels any 1970 fins a l’actualitat. A més, organitzarà visites al Centre Tecnològic de Manresa (CTM), al Centre de Formació Pràctica i al Celler El Molí (Collbaix). Per concloure els actes es farà un sopar el dia 16 d’octubre, al qual hi ha confirmada l’assistència del Conseller Felip Puig.

Documents relacionats

  • imagen