El torneig de vòlei platja de l'Estiu Jove a Manresa arrenca dilluns vinent amb rècord de participació

47 equips disputaran a la Plaça Major del 29 de juny a divendres 4 de juliol, de 19 a 24 h, la novena edició d’un torneig per permet fer esport i dinamitzar el Centre Històric de la ciutat.


imagen

El torneig de vòlei platja de l’Estiu Jove a Manresa arrencarà dilluns vinent, 29 de juny, amb la participació de 47 equips, un rècord de participació que torna a consolidar una de les activitats estrella de la programació de Manresa Jove. La Plaça Major tornarà a ser l’escenari d’un torneig que enguany celebrarà la seva novena edició i que contribuirà a  dinamitzar aquest entorn del Centre Històric.

 

El torneig es disputarà  de 19 a 24 hores. La competició es divideix en dues categories, els vermells (equips que no juguen a vòlei habitualment) i els blaus (que si que hi juguen sovint). Els participants, en aquest cas, han de ser joves a partir de 16 anys i formar equips mixtos de 4 persones.

 

A més, al matí tindrà lloc el Campus de vòlei platja per (nois i noies) a partir de 12 anys. L’objectiu és aprendre la tècnica d’aquest esport practicant el sac, la planxa i el joc en equip. 

 

La gran final del torneig es disputarà el proper dissabte 4 de juliol. Amb la voluntat de donar més caliu en aquesta jornada, enguany hi haurà la presència d’un spaker així com l’actuació del dj Sanfreedonian i una botifarrada popular (3 euros) que ofereix l’establiment Bar Toni’s.

 

Continuen les activitats de l’Estiu Jove

 

A banda del torneig de Vòlei, aquesta setmana continuen les activitats de l’Estiu Jove. Així els amants de la música electrònica tenen una cita ineludible el dissabte 27 de juny amb la cinquena edició del Manrusiònica, el Festival de Música Electrònica de la Catalunya Central, que inclou un Vermut matinal al Parc de la Seu i sessions vespertines de música mapping. La fusió de so i de disseny visual convertiran la plaça de la Reforma en un escenari espectacular amb projeccions de llums i música en directe interpretada per diferents discjòqueis.

 

L’endemà, diumenge 28 a la tarda, tindrà lloc un assassinat. Els homes llops han matat el rei Pere III al carrer del Balç i els participants en aquest joc de rol medieval hauran de resoldre el misteri.

 

Els adeptes al fitness podran gaudir de dues classes magistrals, una de Zumba i una de Hip-Hop. La Master Class de Zumba tindrà lloc el dimarts 30 de juny a l’Oficina Jove del Bages i la de Hip-Hop es farà el dimarts 7 de juliol al Casal de Joves la Kampana. L’horari d’ambdues sessions serà de 9.30 a 12.30 h i van adreçades a adolescents a partir de 14 anys. Cal inscripció prèvia.

 

Així mateix, els aspirants a actors o actrius podran convertir-se en els personatges de "Bing Bang theory" en un taller de teatre a la Sala dels Carlins del 29 de juny al 3 de juliol de10.30 a13.30 h.

 

La diversió i l’entreteniment continuen durant el mes de juliol que comença el dimecres 1 amb un taller de customització i videofòrum a l’Oficina Jove del Bages, i finalitzaran amb la celebració del Torneig manresà de ping-pong el dia 8 i9 ala plaça Gispert. La competició es fa per categories (individual i per parelles) i es lliurarà un premi sorpresa.


El divendres 3, els joves més intrèpids podran fer el cim del Collbaix en una caminada nocturna. L’horari de sortida serà a les 19.00 h des del pavelló Vell del Congost.


Esports d’aventura

 

La setmana dedicada als esports d’aventura que tanca el programa d’activitats permetrà als joves a partir de 14 d’anys practicar escalada, caiac, BTT, córrer en una cursa d’orientació, etc.  Es farà del 6 al 10 de juliol i l’horari serà de9.30 a12.30 h al Casal de Jovesla Kampana,  i cal inscripció prèvia.

 

El programa d’activitats d’estiu per a joves està organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats que el fan possible. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat i www.ajmanresa.cat.

 

Documents relacionats

  • imagen