Continua l'Estiu Jove de Manresa amb el torneig de vòlei platja, tallers de Zumba i teatre

Aquest matí s'ha preparat a la plaça Major la pista de sorra on es disputarà el IX Torneig de Vòlei platja, que comença aquest vespre imagen

Les activitats de l’Estiu Jove de Manresa segueixen aquesta setmana amb diverses propostes.

Avui comença el IX Torneig de Vòlei platja a la plaça Major. Els partits es jugaran des d'avui i fins el divendres vinent, 3 de juliol, de les 19 a les 24h; i el dissabte, dia 4, de 9 a 22h.

Els adeptes al fitness podran gaudir de dues classes magistrals, una de Zumba i una de Hip-Hop. La Master Class de Zumba tindrà lloc demà dimarts, 30 de juny, a l’Oficina Jove del Bages, i la de Hip-Hop es farà el dimarts 7 de juliol al Casal de Joves la Kampana. L’horari d’ambdues sessions serà de 9.30 a 12.30 h i van adreçades a adolescents a partir dels 14 anys. Cal inscripció prèvia.

 

Així mateix, els aspirants a actors o actrius podran convertir-se en els personatges de "Bing Bang theory" en un taller de teatre ala Sala dels Carlins, que es fa des d'avui, 29 de juny, i fins el divendres vinent, 3 de juliol, de 10.30 a 13.30 h.

 

La diversió i l’entreteniment continuen el dimecres, dia 1 de juliol, amb un taller de customització i videofòrum a l’Oficina Jove del Bages, i finalitzaran amb la celebració del Torneig manresà de ping-pong, el dia 8 i 9, a la plaça Gispert. La competició es fa per categories (individual i per parelles) i es lliurarà un premi sorpresa.

 

El divendres vinent, dia 3, els joves més intrèpids podran fer el cim del Collbaix en una caminada nocturna. L’horari de sortida serà a les 19.00 h des del Pavelló Vell del Congost.

 

Esports d’aventura

 

La setmana dedicada als esports d’aventura que tanca el programa d’activitats permetrà als joves a partir de 14 d’anys practicar escalada, caiac, BTT, córrer en una cursa d’orientació, etc. Es farà del 6 al 10 de juliol i l’horari serà de 9.30 a 12.30 h al Casal de Joves la Kampana, i cal inscripció prèvia.

 

El programa d’activitats d’estiu per a joves està organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats que el fan possible. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat i www.ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen