L'Ajuntament de Manresa finalitza una nova fase d'obres de reforma del Parc Vila Closes

Un cop acabades totes les actuacions acordades i incloses en el pressupost del 2014, a partir d’avui s’ha restablert  l’ús de tota la superfície del parc amb la retirada de les tanques de protecció de les obres realitzades.


 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha donat per acabada una nova fase d’actuacions de reforma del Parc Vila Closes, treballs que havien estat pactats amb els veïns i inclosos en el pressupost del 2014. Aquest dilluns, 29 de juny, s’han retirat les tanques de protecció i s’ha restablert l’ús de tota la superfície del parc.

 

Les actuacions, que s’han anat enllestint progressivament els darrers mesos, han consistit a tallar la barana-mur situada a l’avinguda Tudela i col·locar una nova barana metàl·lica d’iguals característiques a les ja existents al parc; la col·locació d’una nova escala d’accés al parc situada al xamfrà sud-est, la substitució del paviment de llambordes a l’avinguda Tudela, la formació d’escocells i l’adequació de la xarxa de reg i plantació dels arbres. Així mateix, s’ha substituït el paviment de llambordes a les plataformes interiors i  s’ha adequat la xarxa de reg; i la formació d’escocells al carrer Miquel Martí i Pol.  

 

Després d’aquestes actuacions encara restarà pendent una nova fase, que preveu enllestir-se durant l’exercici 2016, en la qual s’inclourà la retirada d’estructures metàl·liques, l’adaptació de l’enllumenat públic que suporten aquestes estructures així com l’ampliació de la dotació de jocs infantils.

 

Totes les actuacions responen a l’acord entre l’Ajuntament, la Comissió del Parc Vila Closes i l’Associació de Veïns de la Plaça Catalunya per reformar el parc. El projecte de reforma va ser redactat per l’arquitecte Jordi García, i posteriorment ratificat majoritàriament pels veïns, en una consulta popular celebrada l’octubre del 2012.

 

Documents relacionats

  • imagen