La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitza un cicle de concerts al juliol

Els concerts se celebraran ala Plaça del Santuari de la Salut al barri de Viladordis els dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les 20.00 h

imagen

La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitzarà al juliol un cicle de tres concerts de música. Aquestes propostes musicals se celebraran els dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les 20.00h.

 

L'entrada als concerts serà gratuïta, si bé els donatius recollits serviran per pagar els músics i per a la campanya d'obres per renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat a la Balconada i per a la col·locació de campanes i restauració de la façana nord de la rectoria de Viladordis.

 

Aquest cicle de concerts és la seva segona edició que se celebra i és la continuació de l’edició de l’any passat que va programar tres concerts de música clàssica, els quals van tenir una molt bona participació que va ajudar a finançar les obres de renovació de les bigues de la teulada de la parròquia de la Balconada.  

 

Calendari de concerts

 

  • 4 de juliol: CONCERT DE MÚSICA ANTIGA (amb peces de Bach, Händel, Tartini, Mozart). A càrrec del grup LeipzipEnsemble (Carme Miró: Soprano, Carles Raia: Trompeta, Anna Sánchez: Flauta travessera, Alba Hinojosa: Violí,  Montserrat Sitjà: Violoncel, Eduard Vila: orgue).

 

  • 11 de juliol: MÚSICA DE JAZZ (Jazz Standars). Roger Santacana, piano; Víctor González, Baix; i Josep Cordobés, bateria.

 

  • 18 de juliol: QUARTET DE CORDA (amb peces de Mozart, Beethoven, Puccini i Toldrà).  A càrrec de Pau Gomila i Juan Carlos Mansilla, violins; Albert Madero, Viola i Anna Berruezo, violoncel.

 

La parròquia de Santa Maria de Viladordis ha informat que els tres dissabtes de concert,  a les 7 de la tarda, hi haurà missa anticipada del diumenge. Al final dels concerts hi haurà un senzill refrigeri a la sala parroquial.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen