L'Ajuntament de Manresa instal·la una marquesina a la parada del bus al barri del Guix

Amb aquesta actuació finalitza l’adequació d’aquesta parada i respon a la petició realitzada per l’Associació de Veïns del barri.

imagen

L’Ajuntament de Manresa va finalitzar ahir la instal·lació d’una marquesina a la parada del transport públic interurbà del barri del Guix, situada a la carretera C-16c, en direcció Sant Fruitós de Bages. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit, va assistir a l’acte d’estrena d’aquest nou mobiliari en el qual van participar també la presidenta de l’AVV, Maria Pilar Sucarrats, i altres persones del barri. 

La instal·lació d’aquesta parada era una petició històrica del barri del Guix per millorar la mobilitat del veïnat, la nova marquesina permet millorar les condicions d’espera de les persones usuàries del transport públic. El juliol de 2011 ja es van realitzar els treballs d’adequació d’aquesta parada i l’any 2012 es va instal·lar un banc i l’enllumenat públic en el camí que connecta el barri amb la parada. Ara amb aquesta marquesina es finalitza l’actuació i es posa al servei del veïnat. 

Documents relacionats

  • imagen