Oberta la convocatòria de la Beca Art K'suma 2015 per promoure la creació artística intergeneracional

Els projectes s’han de presentar abans del 20 de juliol a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran i poden rebre una beca de 1.500 euros


L’Ajuntament de Manresa ha obert la convocatòria per rebre la Beca ArtK’suma 2015 per promocionar i estimular la creació artística intergeneracional en qualsevol disciplina. Els projectes, que es poden presentar fins al 20 de juliol a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran (Ctra. de Vic, 16 1r.) opten a una beca de 1.500 euros.


Aquesta iniciativa va néixer amb la voluntat de promoure el treball compartit entre artistes de generacions diferents i, si és el cas, disciplines artístiques diferents: plàstiques, musicals, visuals, entre d’altres.


Per aquest motiu es proposa que artistes de menys de 35 anys treballin amb d’altres de més de 65 anys (com a mínim una de les parts han de ser residents a Manresa), en una interpretació conjunta de la realitat de la ciutat i que comparteixin l’experiència de gestionar i compartir un projecte artístic comú. 


El treball becat podrà ser exhibit en un espai municipal i, si escau, es proposarà la seva itinerància per altres àmbits expositius.

 

Per més informació cal adreçar-se al Programa de Gent Gran (gentgran@ajmanresa.cat), o al telèfon 93 875 24 84.