L'Estiu Jove de Manresa segueix els propers dies amb activitats esportives i festives

Dissabte es disputaran les finals de novè torneig de vòlei platja i se celebrarà una botifarrada popular a la plaça Major 

imagen

Les activitats de l’Estiu Jove de Manresa segueixen els propers dies. Demà s’acaba el campus de vòlei platja que s’ha dut a terme a la pista de sorra que s’ha muntat a la plaça Major. En el campus hi ha participat 13 nois i noies de12 a17 anys que han pogut aprendre les tècniques d’aquest esport.

 

També a la sorra de la plaça Major s’està disputant amb molta participació el IX Torneig de vòlei platja, en el qual hi prenen part 45 equips de dues categories, una per als que no hi juguen habitualment, i l’altra per als que hi juguen habitualment.

 

Dissabte, dia 4, es jugaran els últims partits a partir de les 9 del matí. A les 20 h Àuria Caus, regidora de Participació i Joventut, farà el lliurament dels premis als equips guanyadors de les dues categories.

 

En acabar, de 22 a24 h es farà a la mateixa plaça Major la festa de la Setmana Jove, amb una botifarrada popular i música amb el DJ Sanfreedonian. El preu de la botifarra amb una beguda és de 3 euros. Els tiquets es poden comprar a partir de demà divendres al bar Toni’s de la plaça Major.

 

Les activitats de l’Estiu Jove de Manresa seguiran la setmana que ve. Del 6 al 10 de juliol, se celebrarà la “7mana d’aventura”, amb la pràctica de BTT en un circuit, a més d’escalada, caiac, pàdel, surf, etc. Es farà de 9.30 h a 12.30 h, i hi ha 14 joves inscrits.

 

Dimecres i dijous vinents, 8 i 9 de juliol, es disputarà el Torneig manresà de ping-pong, individual i per parelles. Es farà a la plaça Gispert de 17.30 h a 21 h.

 

Per a més informació cal adreçar-se a www.manresajove.cat, o a l’Oficina jove del Bages, C/ St Blai num 14, o be per correu electrònic a manresajove@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen