Tall de trànsit en un tram de la carretera de Santpedor

Amb motiu de treballs de canalització soterrada de serveis elèctrics entre els números 142 i 152 d’aquest vial. L’actuació té una durada prevista de dues setmanes.

 

La Secció de Serveis Públics de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest dilluns, 6 de juliol, ELÈCTRICA DEL CADÍ SL ha iniciat els treballs de canalització soterrada de serveis elèctrics a la carretera de Santpedor núm. 142 – 152.

 

Amb motiu d’aquests treballs, que tenen una durada prevista d'unes dues setmanes, es mantindrà el tall de trànsit de vehicles del sentit de circulació de la carretera de Santpedor, entre els carrers Valentí Almirall i plaça La Creu, en direcció plaça La Creu, que està realitzant l’empresa Aigües de Manresa per a la substitució de la canalització de servei d’aigua potable afectada per una avaria a la carretera Santpedor, entre la Plaça de La Creu i el carrer Valentí Almirall.

 

Els vehicles que circulin per carretera de Santpedor en direcció a plaça La Creu es desviaran pels carrers Valentí Almirall, Guifré el Pilós i Av. Bases de Manresa per accedir a plaça la Creu i la Línia 8 Perimetral – Estacions del servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut (expedicions dir. RENFE) a la plaça Mallorca per continuar pels carrers Bisbe Torras i Bages, Abat Oliba i Avinguda de les Bases, on recuperarà el recorregut habitual. Parada anul·lada: La Creu