Acaba amb gran èxit de participació el novè torneig de vòlei platja a la plaça Major

Dissabte es van lliurar els premis als equips guanyadors d’un torneig que han disputat enguany 45 equips


imagen

La novena edició del Torneig de vòlei platja de Manresa va cloure dissabte amb la disputa dels últims partits a la plaça Major i el lliurament dels premis, que va anar a càrrec de la regidora de Participació i Joventut, Àuria Caus.

 

El torneig s’ha disputat amb dues categories, la d’amateur i la d’elit, i ha tingut una participació de 45 equips. Paral·lelament al torneig, també s’ha fet un campus de vòlei platja per a nens i joves d’entre 12 i 17 anys.

 

L’equip guanyador en la categoria amateur va ser Spikers, i el segon lloc va quedar Bolei de drac.

 

En la categoria d’elit van ser els guanyadors Tres pics i repicó, mentre que en segon lloc va quedar Ai mare.

 

A la nit es va fer a la mateixa plaça Major una botifarrada popular amb música de Dj, que va tenir una gran participació.

 

Aquest torneig s’emmarca en les activitats de l’Estiu Jove de Manresa, un programa que segueix aquesta setmana amb la “7mana d’aventura”, amb un circuit de BTT i pràctica d’escalada, caiac, pàdel, surf, etc. Es fa de 9.30 h a 12.30 h.

 

Dimecres i dijous vinents, 8 i 9 de juliol, es disputarà el Torneig manresà de ping-pong, individual i per parelles. Es farà a la plaça Gispert de 17.30 h a 21 h.

 

Per a més informació cal adreçar-se a www.manresajove.cat, o a l’Oficina jove del Bages, C/ St Blai num 14, o be per correu electrònic a manresa jove@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen