El Conservatori Municipal de Música ofereix avui el concert ‘Balades’ a càrrec del pianista Pep Pérez

El concert és gratuït, comença a les 8 del vespre i forma part del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes del Conservatori


 

imagen

L’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa acull avui, dimecres 14 de maig, el setè concert dels vuit que formen part del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes. Amb el nom Una hora de música al Conservatori, el cicle proposa una oferta de música atractiva i variada amb diferents estils i conjunts instrumentals i vocals.

Balades es farà aquest dijous a càrrec del pianista manresà Pep Pérez. El músic, format a Manresa, ha actuat com a solista amb formacions com l’Orquestra de cambra Gonçal Comellas, l’Orquestra Simfònica de València, l’Orquestra de cambra de Sevilla o l’Orquestra Simfònica d’Oviedo. També participa en la gravació de nombrosos discs i bandes sonores i forma part de la Carles Cases Strings Band, agrupació que interpreta música d’aquest compositor. Actualment és professor titular de piano del Conservatori Professional de Música de Manresa.

El cicle de concerts d’aquesta edició es va iniciar el 7 de març i acaba el 22 de maig. Tots els concerts es fan a l’Auditori del Conservatori, comencen a les 8 del vespre i duren una hora. Les actuacions són gratuïtes i obertes a tothom.

Aquesta edició consta de vuit concerts de música clàssica que tenen l’objectiu de posar en valor la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al Conservatori de Música de Manresa. 

Proper i últim concert del cicle 

• Dijous 22 de maig - 20:00 h 
“L’assassí del Tango” 
Intèrprets: Jordi Coll, violí, Anna Costa, violoncel; i Nora Bosch, piano. 

Tots els concerts es fan a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, al c/ Ignasi Balcells, 12-14. 

Documents relacionats

  • imagen