L'alcalde de Manresa presideix la festa del Montepio de Conductors

Durant la celebració, que commemora Sant Cristòfol, s’ha homenatjat Josep Maria Serena, que ha estat director general de l’entitat durant 21 anys

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha presidit la festa de Sant Cristòfol que ha organitzat el Montepio de Conductors, i que enguany ha tingut un caràcter especialment solemne, ja que s’ha reconegut al que ha estat el seu director general durant 21 anys, Josep Maria Serena. L’acte ha comptat també amb la presència del president de l’entitat, Llorenç Juanola; i el director general de la Federació de Mutualitats de Catalunya, Cristóbal Sarrias.

 

L’homenatjat, que ha adreçat unes paraules als assistents, ha deixat constància del seu compromís amb el Montepio al llarg de la seva dilatada carrera professional.

 

També ha rebut un guardó el jove associat Carles Guerrero, de 22 anys, pel seu compromís amb el Montepio, i Xavier Jovés, soci veterà, especialista en emergències, que no ha pogut recollir el premi personalment.

 

En el seu parlament, l’alcalde Valentí Junyent ha fet esment a la festa de Sant Cristòfol, a l’entitat mutual que defensa els conductors i que celebra els seus 85 anys, així com a la vàlua de les persones reconegudes.

 

Per la seva banda, Llorenç Juanola, que recentment ha accedit al càrrec, ha dit als assistents que “vull que aquestes paraules serveixin de recordatori del compromís del Montepio amb la societat i les nostres institucions. Al llarg dels anys hem teixit complicitats amb altres entitats i altres organitzacions. Ara i en el futur ho continuarem fent i, si cal, les eixamplarem”.

 

Entre les autoritats assistents a la festa, hi ha hagut comandaments al territori dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local i Bombers dela Generalitat.

 

A banda, a la festa s’ha agraït la feina que han portat a terme diferents delegats del Montepio: Josep Gudayol, de Balsareny; Anna Maria Riera, de Sant Fruitós de Bages; Maria Antònia Riera, de Sant Vicenç de Castellet i Rossend Montraveta, de Navarcles

 

Previ a l’acte institucional, s’ha celebrat a l’església de l’Hospital de Sant Andreu l’ofici religiós que ha presidit l’Abat de Montserrat, el qual ha associat el fet de conduir amb un acte de civisme.

 

De 7 a 9 del vespre s’ha dut a terme la benedicció de vehicles. Enguany els diners que es recapten es destinen a lluitar contra la pobresa infantil.

Documents relacionats

  • imagen