Joan Piqué serà el nou responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa

El periodista manresà ocuparà a partir del setembre la nova plaça de personal eventual que es va crear en l’últim Ple municipal del 30 de juny.

imagen

El periodista manresà Joan Piqué Serra (Manresa, 1973) serà el nou responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa, després que l’últim Ple municipal del 30 de juny aprovés la creació d’aquesta nova plaça de personal eventual de la Corporació.

 

L’elecció de Piqué, que s’incorporarà a la seva nova feina al setembre, s’ha fet a partir de criteris estrictament professionals i tenint en compte l’experiència acumulada al llarg de la seva carrera periodística. El nomenament s’ha valorat favorablement també en el marc de la comissió de seguiment de l’Acord d’Investidura i Governabilitat a Manresa signat entre CiU i ERC.

 

Joan Piqué ha treballat els darrers anys a l’empresa Pauta, del Grup Transversal, Cultura i Comunicació. Prèviament, va formar part durant deu anys de la redacció del diari Regió7. Ha estat vinculat també durant molt temps a la revista manresana El Pou de la gallina i ha estat corresponsal de diversos mitjans nacionals, com els diaris Ara i La Vanguardia.

 

Va ser un dels membres del nucli impulsor de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i actualment col·labora amb la junta de la demarcació. També va ser membre i president de l’Apunt, Associació de Periodistes de la Catalunya Central.

 

Ha guanyat dues vegades el premi de periodisme Tasis-Torrent, per reportatges publicats a Regió7 i a El Pou de la gallina.  Ha estat membre actiu de diverses entitats i col·lectius del teixit associatiu i cultural de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen