Demà torna "Apell" amb un monòleg i s'acomiada oferint un cap de setmana replet d'espectacles

 “El Monòleg del perdó”, demà divendres; l’espectacle infantil “Contes de la companyia Sgratta” i  l’actuació per adults “Edmundo i Elvira i cuidao ! El perro”, el dissabte; i “Soy un señor soy un truhán”, el diumenge; tanquen l’edició del festival d’enguany que dirà adéu amb una funció de cloenda itinerant.


imagen

El Festival de teatre de petit format “Apell” tanca l’edició d’enguany amb cinc actuacions que començaran demà, divendres 17 de juliol, amb la funció “El monòleg del perdó” a les 21 h, al carrer del Balç. En l’escenari medieval dos actors barrejaran contes d'Andersen amb històries del llunyà oest americà.

 

L’endemà dissabte 18 de juliol, tindran lloc dues representacions, una adreçada als infants que porta per títol “Contes de la companyia Sgratta” que es farà al pati de la palmera a les 20 h. I el monòleg “Edmundo i Elvira i cuidao! El perro”, al carrer del Balç a les 21 h, dirigida a un públic juvenil i adult, l'obra posarà en relleu tots els ets i uts de la relació entre els gossos i els seus amos.

 

Per acabar la setmana, el diumenge 19 de juliol a les 20 h,  la funció “Soy un señor soy un truhán” al carrer del Balç. Es tracta de dos monòlegs “canalles” i elegants a la vegada que encarnen les figures dobles del senyor i el  truà i que en definitiva demostren que el fi ..... sí que justifica els mitjans.

 

Seguidament, el mateix diumenge, el festival s’acomiada amb un muntatge sorprenent que recorrerà diferents espais del centre històric de Manresa per acabar al carrer del Balç. Espectacle 100% de collita pròpia per celebrar un final com cal!

 

Les entrades es poden comprar de manera anticipada al teatre Kursaal (8 €) i al mateix carrer del Balç. L'aforament és reduït, entre 30 i 50 espectadors com a màxim, depenent de l'espai. Per a més informació consultar el cartell del festival a www.manresaturisme.cat  o demanar informació al telèfon 93 872 14 66 i a l'adreça de correu carrerdelbalc@ajmanresa.cat

 

La iniciativa és de l'entitat Entorn Produccions, en col·laboració amb JG Esdeveniments, l'empresa que gestiona el centre d'interpretació del carrer del Balç i en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa.

 

Programa de funcions

 

Divendres 17 de juliol a les 21 h

 

“Monòleg del perdó”

Carrer del Balç

 

Dissabte 18 de juliol

 

20 h – “Contes de la companyia Sgratta”

Pati de la palmera

21 h - “Edmundo i Elvira i cuidao ! El perro” amb Rara Avis

Carrer del Balç

 

Diumenge 19 de juliol

 

20 h - “Soy un señor soy un truhán” amb Dani Mares i Miguel Espejo 

Carrer del Balç.

 

21.30 h - Espectacle sorpresa de cloenda

Documents relacionats

  • imagen