Infants de les escoles de Manresa demanen el retorn de les nenes segrestades a Nigèria

En un acte reivindicatiu fet avui durant la celebració de l’últim plenari del Consell d’Infants al pati del teatre Kursaal, els quasi 600 alumnes de les escoles que han pres part en aquest òrgan de participació han mostrat un cartell amb el lema “torneu-nos les nostres companyes”.

imagen

En un clam col·lectiu tots els menuts presents avui en l’última sessió del ple del Consell d’Infants han demanat que s’alliberin les més de 200 nenes que van ser segrestades a Nigèria el mes passat pel grup gihadista armat Boko Haram i que encara continuen retingudes.

La celebració plenària, que ha tingut lloc aquest matí al pati del Kursaal, ha omplert l’espai de quitxalla que ha mostrat la seva solidaritat i preocupació per un acte tant atroç que ha commocionat a tota la comunitat internacional. Per aquest motiu els nens i nenes han mostrat un cartell amb el lema “torneu-nos les nostres companyes” sumant-se als moviments de protesta que s’estan porten a terme a diferents ciutats arreu del món.

Més de 600 alumnes de les escoles Muntanya del drac, Renaixença, Joviat, La Salle, L’Espill, Ítaca, Jeroni de Moragas, Bages i Vedruna han pres part en el Consell d’Infants d’enguany amb l’objectiu de fer propostes i prendre decisions de com poden fer una ciutat més a la seva mida

Documents relacionats

  • imagen