Ordre del dia de la sessió ordinària pública de la Junta de Govern Local del 21 de juliol de 2015

Resolució

Valentí Junyent Torras, alcalde president de l’Ajuntament de Manresa, vist l’expedient administratiu instruït d’ofici sobre convocatòria de sessió ordinària de la Junta de Govern Local amb caràcter reservat, dicto la resolució següent que es fonamenta en les consideracions legals que a continuació s’esmenten:

Consideracions legals

1. Article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local, en la redacció donada per la Llei 57/2003, de 16 de desembre.

2. Article 53 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

3. Articles 41 i 113 del Reglament d’Organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF), aprovat per RD 2568/1986, de 28 de novembre.

4. Article 10 del Reglament orgànic municipal.

5. Acord del ple de 30 de juny de 2015, sobre establiment del règim de sessions ordinàries de la Junta de Govern Local.

Resolc:

Convocar sessió ordinària de la Junta de Govern Local núm. 38, per al dia 21 de juliol de 2015, a les 12.30 h, amb caràcter públic, al saló de sessions de la Casa Consistorial, amb l’ordre del dia que aprovo íntegrament i que es transcriu a continuació.


Ordre del dia


1. Acceptació de la delegació de competències del Ple

Acceptació expressa de la delegació de competències a la Junta de Govern Local, com a òrgan col·legiat, conferida per acord de Ple de data 30 de juny de 2015, concretament en el seu punt primer.

 

2. Àrea d’Hisenda i Governació

2.1 Regidoria delegada d'Hisenda

2.1.1 Aprovar, si escau, la devolució de la garantia definitiva del contracte de concessió administrativa de la gestió del servei públic del mercat de Puigmercadal.

2.1.2 Aprovar, si escau, la concessió de bonificacions del 50% de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres a favor de diversos sol·licitants, per a la reforma, reparació i rehabilitació d'immobles de la ciutat, segons proposta de data de juliol de 2015.

2.1.3 Aprovar, si escau, la concessió de bonificacions del 50% de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres a favor de diversos sol·licitants, per a la reforma, reparació i rehabilitació d'immobles de la ciutat, segons una segona proposta de data de juliol de 2015.

2.1.4 Aprovar, si escau, la concessió de bonificacions del 95% de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres a favor de diversos sol·licitants, per a la reforma, reparació i rehabilitació d'immobles de la ciutat per la prèvia declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres corresponents.

2.1.5 Aprovar, si s'escau, l'autorització per substituir dos vehicles de l'actual flota del servei públic de transport urbà de viatgers de Manresa, per dues noves unitats de vehicles híbrids.

2.1.6 Aprovar, si s'escau, la pròrroga de la cessió d'ús corresponent al local ubicat a l'antiga església de Casa Caritat, a favor de l'entitat Colla Castellera Tirallongues.

2.1.7 Prèvia ratificació de la inclusió de l'assumpte a l'ordre del dia, per raons d'urgència, conforme a l'art. 82.3 i 113.1 del ROF: Aprovar, si s'escau, l'autorització per al refinançament del deute corresponent al préstec hipotecari constutuït sobre la concessió d'obra pública per a la construcció i explotació d'un complex cívic, cultural, esportiu i de serveis anomenat Ateneu Les Bases.


3. Àrea de Terrirori

3.1 Regidoria delegada d’Espai Urbà i Entorn Natural

3.1.1 Aprovar, si escau, la 4a revisió de preus de la concessió administrativa que consisteix en la gestió del servei públic de recollida de residus sòlids urbans i neteja urbana del municipi de Manresa.


4. Assumptes sobrevinguts


5. Precs, preguntes i interpel·lacions

 

Manresa, 17 de juliol de 2015