Xup Riera Viva proposa una caminada el capvespre de dijous

La ruta interpretativa començarà a les 7 de la tarda i discorrerà per l’entorn de la riera de Rajadell. Per al divendres, dia 31, es prepara un taller de casetes d’ocell

 

 

imagen

L’entitat Xup Riera Viva ha organitzat per a dijous que ve, a partir de les 7 de la tarda, una ruta interpretativa que recorrerà indrets emblemàtics i usos socials de l’entorn de la riera de Rajadell.

 

El punt de sortida és el local de l’Associació de Veïns del Xup i la caminada tindrà una durada de 2 hores.

 

A més a més, per al divendres, dia 31, s’ha organitzat un taller per a tota la família per construir casetes d’ocell. Es farà a partir de les 6 de la tarda al local de l’associació de veïns.

 

En acabar, s’anirà a penjar-les vora de la riera de Rajadell i es farà una petita explicació sobre la fauna del voltant de la riera.

 

L’organització de Xup Riera Viva és de Meandre i Fundació Aigües de Manresa Parc dela Sèquiai s’emmarca dins d’una de les accions del Pla de Desenvolupament Comunitari del Xup que està impulsat per l’Ajuntament de Manresa. També hi col·labora l’Associació de veïns del barri del Xup.

 

Per a les dues activitats cal confirmar assistència al local de l’associació de veïns del Xup, o bé als telèfons 93 875 47 05, 672 49 12 23; 692 96 02 29; o a l’adreça xuprieraviva@larada.coop.

Documents relacionats

  • imagen