L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari als plàtans de diverses zones de Manresa

L’actuació es farà la matinada del 27 al 28 de juliol, de 22.00h a 6.00h per controlar un insecte anomenat tigre del plàtan


imagen

La Unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit de dilluns que ve, 27 de juliol, de les 10 de la nit, i fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una tractament fitosanitari als plàtans d’ombra de diversos carrers de la ciutat.

 

 

El tractament es farà contra l’anomenat tigre del plàtan (Corythucca) als carrers Joan Fuster i Font del Gat, al Passeig Pere III des de plaça d’Espanya fins a la Bonavista, i des de Crist Rei fins a la Muralla del Carme; i al passeig Joan Miró.

 

 

Aquest control és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues de paràsits i les possibles malalties que puguin tenir. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L’actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns.

 

Durant l’aplicació, cal evitar la presència de personal aliè als treballs sense l’equip de protecció i retirar de la zona els animals domèstics.

Documents relacionats

  • imagen