Ja es poden comprar les entrades del concert de Luis Paniaigua dins dels "Sons del Camí"

El preu de les entrades és de 10 euros i estan a la venda a l’Oficina de Turisme de Manresa. També es poden adquirir el mateix dia al lloc del concert, al Museu Comarcal de Manresa.


imagen

Avui mateix s’han posat a la venda les entrades del concert que oferirà Luis Paniaigua el divendres 31 de juliol al claustre del Museu Comarcal de Manresa. Les entrades, que costen 10 euros, es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major, 10), i també es poden adquirir el mateix dia al lloc del concert.

 

L’actuació de Paniaigua es configura com el plat fort del cicle musical ignasià “Sons del Camí” que començarà el 28 i acabarà el 31 de juliol i ha programat un total de quatre concerts de música contemplativa en el marc del projecte cultural Manresa 2022 i en el context de les Festes de Sant Ignasi.

 

Paniagua ha publicat 14 discs al llarg de més de 20 anys de carrera i ha guanyat premis com el nacional al Millor Àlbum de Noves Músiques. L’artista, a través del cant i acompanyat de la lira, transporta l’oient a un estat de pau i serenitat amb una música que evoca els sons del mediterrani antic i modern i d’altres cultures ancestrals.

 

Els concerts que completen el programa musical de “Sons del Camí” són les actuacions de Marc Pulido, el dimarts 28 d juliol; el d’Eduard Canimas, dimecres 29; i el de Miriam Encinas & Alexandre Guitart, el dia 30. Aquests tres recitals són gratuïts i tindran lloc al Parc de la Seu.

 

Els quatre concerts començaran a les 22 h.

Documents relacionats

  • imagen