L'alcalde i el regidor de Cultura i Turisme passegen per la nova passera metàl·lica entre el Pont Vell i l'estació de Renfe

Valentí Junyent i Joan Calmet han comprovat sobre el terreny els resultats de les obres que han millorat la connectivitat amb el Camí Ignasià i l’accés al barri de la Guia.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura i Turisme, Joan Calmet, han passejat aquesta tarda pel camí de vianants a la carretera C-1411b, entre el Pont Vell i l’accés a l’estació de Renfe, després que avui s’ha obert als vianants la passera en voladís amb estructura metàl·lica.

 

Les obres, que han fet l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona, també han inclòs els treballs de millora de l’itinerari de vianants en el vial d’accés al barri de la Guia i els treballs de millora a l’entorn de la Creu de la Guia. 

 

L’obertura del camí de vianants, coincidint avui amb la celebració de Sant Ignasi, permetrà restablir el trànsit de vehicles habitual per la carretera C-1411b i també el pas de vianants pel Pont Vell, que ha estat tallat durant els quatre mesos que han durat les obres.

 

L’actuació suposa una millora de la connectivitat de la ciutat amb el Camí Ignasià i forma part de les actuacions que tenen per objectiu millorar els itineraris i infraestructures de la ciutat de cara al projecte Manresa 2022, una data en la qual es commemoraran els 500 anys de l'estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa. 

Documents relacionats

  • imagen