La Fundació CTM integra els seus serveis i projectes a Eurecat

La integració total dels seus serveis i de les reconegudes capacitats tecnològiques del CTM al catàleg del Centre Tecnològic de Catalunya es un procés que està previst que es faci en 5 anys.


imagen

La Fundació CTM ha subscrit el conveni que regula la seva incorporació a Eurecat, el centre d’innovació industrial de Catalunya, en virtut del qual s’estipula la integració dels seus serveis i de les reconegudes capacitats tecnològiques del CTM al catàleg del Centre Tecnològic de Catalunya, en un procés que culminarà amb la seva completa fusió en un termini màxim de 5 anys.

 

El conveni l’han subscrit, el divendres 31 de juliol, el president de la Fundació CTM Centre Tecnològic i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president d’Eurecat, Xavier Torra, a l’Ajuntament de Manresa.

 

Amb una facturació de 5,3 milions d’euros al tancament de 2014, CTM treballa per a 193 clients, entre empreses, entitats i institucions en les àrees de tecnologia de materials i processos de fabricació, simulació i disseny innovador, tecnologia ambiental, energia i bioenginyeria.

 

En paraules del director executiu d’Eurecat, Xavier López, “amb aquesta integració, Eurecat avança en la seva missió de proveir al sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les necessitats d'innovació de les empreses i impulsar la seva competitivitat”.

 

La incorporació de la Fundació CTM a Eurecat (membre de TECNIO) consolida l’alt nivell d’especialització del Centre Tecnològic de Catalunya en setze gran àmbits, que van des de robòtica autònoma i industrial, impressió i teixits funcionals, IT-Security i E-health fins a materials metàl·lics i ceràmics, materials plàstics i composites, nous processos de fabricació, innovació i desenvolupament de producte, simulació, sostenibilitat, Big Data & Data Analytics, tecnologies audiovisuals, Digital Humanities, i Smart Management Systems.

 

Sobre la Fundació CTM Centre Tecnològic

 

La Fundació CTM Centre Tecnològic forma part d’Eurecat i pertany a la xarxa TECNIO i té com a objectiu contribuir eficaçment a la millora i a la competitivitat i al progrés tecnològic de l'empresa mitjançant la prestació de serveis especialitzats i l'execució de projectes d’R+D/INT. Més informació a http://www.ctm.com.es

 

Sobre Eurecat

 

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de la xarxa TECNIO), aplega l’experiència de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 38 M€ anuals. Dóna servei a més d’un miler d’empreses, participa a 160 projectes d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 7 empreses de base tecnològica. Disposa de vuit centres a Catalunya i un a Brasil. Més informació a www.eurecat.org

Documents relacionats

  • imagen