Demà comencen els treballs per modificar la senyalització en diversos vials

L’objectiu és la millora del servei de transport públic urbà.


La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, demà dimecres 5 d’agost, comencen els treballs de modificació de la senyalització de diversos vials per a la millora del servei de transport públic urbà. Les actuacions que es duran a terme són:

 

  • Regulació de l’estacionament al carrer Sant Antoni Ma. Claret entre els carrers Indústria i Pare Clotet: es senyalitzarà horitzontalment l’estacionament a ambdós costats del vial i s’instal·larà senyalització de prohibició d’estacionament excepte per a turismes.

 

  • Entre els carrers Sagrada Família i Viladordis es senyalitzarà horitzontalment i verticalment un tram de carril exclusiu per a bus i taxi amb l’objectiu d’afavorir els transports públics i la resta del trànsit en hora punta. També se senyalitzaran nous passos de vianants a la cruïlla dels carrers Gaudí amb Sagrada Família i es traslladarà la zona de càrrega i descàrrega del xamfrà de Gaudí amb Viladordis.

 

  • Modificació de la senyalització horitzontal de separació de carrils de la carretera Pont de Vilomara entre els carrers Sant Cristòfol i Valentí Masachs.

 

  • Modificació de la senyalització horitzontal de separació de carrils i recol·locació dels elements reductors de velocitat de la carretera Pont de Vilomara entre els carres Sant Maurici i Roger de Flor.

 

Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament en els àmbits d’actuació.